etel11

PHO leves Budapest

etel11

Minden leves alapja szinte azonos. A legegyszerűbben úgy kellene megfogalmazni a pho egy Vietnami tészta húsleves, ezért is olyan népszerű utcai étel egész Vietnamban és a világon.

pho

Az alaplé elkészítése hosszadalmas időd vesz igényben, ezért is előre elkészítik egy nappal korábban. A csontokból kapott alapléhez néhány gyógynövényt, egyedi fűszereket adnak és a világhíres rizstésztát. Legfőképp két fajta levest Hanoi és Saigon stílusok pho-t különbözetnek meg. Ezekben különböznek a tészta szélessége , a leves édessége, és a különböző variációk a gyógynövényekből.

Pho fűszer

A hosszadalmas és szakszerű előkészítésnek köszönhetően a rendelést követően percek alatt tálalják. A folyamatosan tűzforrón tartott alapléből mehet egy evőkanállal a tésztára, friss gyömbér, újhagyma, babcsíra és ízesítés szerint választható még külön extrák. Büfékben, éttermekben, gyorsbüfékben, utcai bódéban, járdán üldögélve mindenhol van phó, és mindenki folyamatosan eszik, nincs megállás.

Pho leves Budapest

Nálunk a PHO 24 -ben Budapesten belül négy helyen kapható ez a különleges leves. Mi a következő plusz variációkat ajánljuk tészta mellett fűszerként gyömbér, halszósz, fokhagymás chili szósz, chili, és ecetes fokhagyma.

PHO 24 Budapest

PHO 24 Budapesti Éttermeink

E-mail címünk: info@pho24.co.hu

Telefonon: 06307997287

facebook

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Noodle & More